Meteen naar de inhoud

Appartementen

Overzicht beide appartementen

 • De Bonte Specht

  Appartement op de eerste verdieping van de B&B. Gasten kunnen gebruik maken van een eigen badkamer op de begane vloer en de goed uitgeruste grote gezamenlijke keuken. Geschikt voor maximaal 2 volwassenen. *Bent u met een groter gezelschap? Bij het huren van onze volledige B&B is dit appartement geschikt voor 4 personen (1 x heerlijk tweepersoonsbed + 1 x comfortabele slaapbank).
  WiFi Eigen Badkamer Huisdieren Toegestaan
  84 per nacht
 • De IJsvogel

  Rolstoelvriendelijk appartement op de begane grond van de B&B. Geschikt voor maximaal twee volwassenen en voorzien van inpandige badkamer. Gasten kunnen gebruik maken van de grote, goed uitgeruste, gezamenlijke keuken.
  WiFi Eigen Badkamer Huisdieren Toegestaan Rolstoelvriendelijk
  84 per nacht

Algemene Informatie

Aan de rand van het historische vestingsdorp Bourtange, direct grenzend aan het natuurgebied met konikpaarden ligt onze gemoedelijke Bed en Breakfast de Konik Bourtange. Een plek om volop te genieten van de rust en prachtige uitzichten. De B&B bevind zich in een losstaand gebouw met eigen ingang, tuin en terras, volop privacy.

Bed en Breakfast de Konik ligt in het prachtige Westerwolde. De B&B bestaat uit 2 app. met ieder een eigen badkamer. In de grote gezamenlijke volledige ingerichte keuken beschikt u over uw eigen koelkast, dus ook geschikt voor vakantieverblijf. In deze ruimte wordt ook desgewenst uw ontbijt       `s morgens geserveerd. Hier kunt u gebruik maken van onze gratis koffie en thee voorziening tijdens uw verblijf.

Het appartement op de begane grond is rolstoelvriendelijk, waar desgewenst gebruik kan worden gemaakt van een aangepaste toilet/douche stoel.

Indruk van onze B&B en appartementen

Gemoedelijke Appartementen

De Bonte Specht

Geschikt voor 2 tot 4 personen.
Gelegen op de eerste etage van B&B De Konik biedt dit appartement een mooi uitzicht over de tuin en het achterliggende natuurgebied.
Bonte Specht

De IJsvogel

Geschikt voor 2 personen.
Op de begane grond van B&B De Konik vindt u dit rolstoelvriendelijke en van alle gemakken voorziene appartement met inpandige badkamer.
IJsvogel