Meteen naar de inhoud

Wildlands Emmen

Welkom in Wildlands

Wereldreis in één dag

Maak kennis met de olifantenfamilie en klim via touwbruggen hoog door de jungle tussen de apen. Maak een spectaculaire rit in de achtbaan Tweestryd en ontmoet de twee leeuwenwelpen. Verwonder je over de speelse capriolen van de zeeleeuwen en ijsberen. Kom naar WILDLANDS en maak een wereldreis in één dag.

Nortica

Wereld van de ijzige kou. Reis in Nortica van pool naar pool en sta onder water oog in oog met pinguïns en ijsberen. Maak een poolexpeditie in de 4D-attractie Arctic 1 en zie de speelse zeeleeuwen in een wervelende show. Nortica is een belevenis!

Serenga

Wereld van de hete droogte. Ga op safari over de savanne, waar je giraffen, zebra’s en neushoorns ontmoet. Bezoek de leeuwenwelpen op de Leeuwenberg en maak een rit in achtbaan Tweestryd. Durf jij het aan? Serenga wacht op jou!

Jungola

Wereld van de tropische jungle. Bezoek in Jungola een vlindertempel vol exotische vlinders en de grootste overdekte jungle van Europa. Vaar langs de olifantenkudde, slingerapen, gibbons en langs het makiwoud. In Jungola kom je oren en ogen tekort.

Animazia

Wereld van de jongste avonturiers. Speelparadijs voor onbeperkt plezier voor de jongste avonturiers. Een klim- en klauterwereld vol touwbruggen, boomhutten en glijbanen. Bezoek ook de tropische vissen, naakte molratten en zeeschildpadden.

Wildlands Emmen