Meteen naar de inhoud

Welkom bij B&B De Konik

Aan de rand van het gezellige historische dorp Bourtange en direct grenzend aan het natuurgebied met Konikspaarden ligt ons gezellige Bed & Breakfast De Konik Bourtange.

Op dit moment hebben wij zojuist onze deuren geopend en leggen wij de laatste hand aan de bouw van de website van onze gemoedelijke B&B.

Webdesign 75%

Bed & Breakfast De Konik ligt in het prachtige Westerwolde. De B&B bestaat uit twee appartementen met één grote gezamenlijke keuken. Het appartement op de begane grond, genaamd ‘De IJsvogel’  is rolstoelvriendelijk.

B&B De Konik
Vrijstaande B&B aan de rand van Bourtange in het mooie Westerwolde
De Bonte Specht
Knus appartement op de 1e verdieping
De IJsvogel
Rolstoelvriendelijk appartement op de begane grond
Konikpaarden
Achter de B&B lopen wilde Konikpaarden los in het aangrenzende natuurgebied
Previous slide
Next slide

Boek direct uw verblijf

 • De IJsvogel

  Rolstoelvriendelijk appartement op de begane grond van de B&B. Geschikt voor maximaal twee volwassenen en voorzien van inpandige badkamer. Gasten kunnen gebruik maken van de grote, goed uitgeruste, gezamenlijke keuken.
  WiFi Eigen Badkamer Huisdieren Toegestaan Rolstoelvriendelijk
  84 per nacht
 • De Bonte Specht

  Appartement op de eerste verdieping van de B&B. Gasten kunnen gebruik maken van een eigen badkamer op de begane vloer en de goed uitgeruste grote gezamenlijke keuken. Geschikt voor maximaal 2 volwassenen. *Bent u met een groter gezelschap? Bij het huren van onze volledige B&B is dit appartement geschikt voor 4 personen (1 x heerlijk tweepersoonsbed + 1 x comfortabele slaapbank).
  WiFi Eigen Badkamer Huisdieren Toegestaan
  84 per nacht