Meteen naar de inhoud

Rolstoelvriendelijk appartement De IJsvogel

Beschikbaarheidskalender

  Beschikbaar   Niet beschikbaar
De IJsvogel

De IJsvogel

Rolstoelvriendelijk appartement op de begane grond van de B&B. Geschikt voor maximaal twee volwassenen en voorzien van inpandige badkamer. Gasten kunnen gebruik maken van de grote, goed uitgeruste, gezamenlijke keuken.
WiFi Eigen Badkamer Huisdieren Toegestaan Rolstoelvriendelijk
Mei 2024 1 Wo 2 Do 3 Vr 4 Za 5 Zo 6 Ma 7 Di 8 Wo 9 Do 10 Vr 11 Za 12 Zo 13 Ma 14 Di 15 Wo 16 Do 17 Vr 18 Za 19 Zo 20 Ma 21 Di 22 Wo 23 Do 24 Vr 25 Za 26 Zo 27 Ma 28 Di 29 Wo 30 Do 31 Vr

De IJsvogel

De IJsvogel ligt op de begane grond van de B&B en heeft een inpandige badkamer.

U kunt tijdens uw verblijf gebruik maken van de gezamenlijke keuken, terras en tuin. De keuken is voorzien van alle benodigdheden om een heerlijke maaltijd te kunnen bereiden. U kunt uw ingrediënten en drankjes in uw eigen koelkast bewaren. Wilt u uw dag ontspannen beginnen? Wij verzorgen graag een ontbijt voor u!

Het appartement en de gezamenlijke ruimtes zijn geheel rolstoelvriendelijk. Indien u wenst kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van een aangepaste toilet-/douchestoel.

U kunt tijdens uw verblijf gratis gebruik maken van de parkeermogelijkheden op ons eigen terrein. 

Rust & Ruimte

Vanuit het appartement loopt of rolt u zo het terras op en kunt u heerlijk ontspannen in onze tuin. Het is heerlijk om met een kopje koffie of glaasje wijn te genieten van al het groen, de vogels en de rust om u heen.

Aangrenzend ligt het natuurgebied waarin wilde Konikpaarden lopen. Op het juiste moment in het jaar kan het maar zo zijn dat u getuige bent van de geboorte van een veulen.

Vanuit onze B&B wandelt en fietst u rechtstreeks de natuur in.