Meteen naar de inhoud

Jacuzzi

We zijn dolblij dat we onze gasten kunnen trakteren op een heerlijke jacuzzi-ervaring tijdens hun verblijf bij ons. Niets overtreft het gevoel van totale ontspanning in onze jacuzzi! Om uw ervaring nog beter te maken, hebben we enkele handige tips voor u om rekening mee te houden:

– Volg altijd de instructies: Om uw veiligheid te garanderen en ervoor te zorgen dat de jacuzzi goed werkt, raden we u aan om de instructies grondig door te nemen.

– Reserveer op tijd: Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u om uw jacuzzi-sessie op tijd te reserveren. Een sessie duurt 2,5 uur en kost €30,-.

– Temperatuur: U kunt zelf de temperatuur van de jacuzzi instellen op een niveau dat voor u prettig is. Zet de jacuzzi enige tijd van tevoren aan, zodat hij de juiste temperatuur bereikt.

– Hygiëne: Om de jacuzzi fris en schoon te houden, raden wij u aan om voordat u in de jacuzzi stapt, even te douchen zodat uw lichaam schoon is. Daarnaast is het aan te bevelen geen producten zoals zonnebrandcrème of make-up te dragen.

– Drinken: Om een goede gezondheid te behouden, raden wij u aan niet te veel alcohol te drinken tijdens uw verblijf in de jacuzzi, dit kan zelfs uitdroging veroorzaken.

– Pauzeren: Om het meeste uit uw jacuzzi-sessie te halen, is het raadzaam om af en toe even te pauzeren.

Kortom, wij zijn enthousiast om u te mogen verwelkomen in onze jacuzzi en we hopen dat u de bovenstaande tips nuttig zult vinden voor een veilige en aangename ervaring!

Jacuzzi